Akademija Oxford

GO Zvezdara u saradnji sa društveno odgovornim firmama „Megamil“ – distributer voća i povrća i pekara Petković, organizovala je obilazak Kovid ambulanti na Zvezdari.

Donacija za Zdravstvene Radnike u Kovid Ambulantama na Zvezdari

Članovi Veća GO Zvezdara Gordana Mišev i Miroslav Lazić, uručili su donaciju u vidu hrane, voća, sokova i vode u Kovid ambulantama DZ Zvezdara u Mirijevu, Starom Mirijevu i ogranku Veljko Dugošević. Načelnica ogranka DZ Zvezdara u Mirijevu Zorica Milosavljević Pejović zahvalila se Opštini i privatnicima na donaciji, napominjući da zdravstveni radnici rade u otežanim uslovima i pod velikim pritiskom i da im je svaka pomoć, a pre svega podrška koju imaju od Opštine jako značajna.

Član Veća GO Zvezdara zadužen za javno zdravlje Gordana Mišev izjavila je da u ovako teškim uslovima u kojima zdravstveni radnici rade, najmanje što Opština može da učini jeste da pruži podršku u vidu donacije.

„Ovo su uslovi u kojima je herojstvo i požrtvovanost naših zdravstvenih radnika za divljenje, jer samo u toku jednog dana u jednoj Kovid ambulanti zdravstveni radnici prime oko 250 pacijenata. Rezultati se izdaju istog dana, a PSR test sutradan, što je jedan neverovatan tempo u odnosu na broj pacijenata. Apelujem na građane koji satima čekaju da budu primljeni, da imaju strpljenja, jer medicinsko osoblje zaista radi bez pauze i bez predaha.“

Član Veća GO Zvezdara Miroslav Lazić istakao je da je ovo samo jedna u nizu akcija koje Opština sprovodi i da je u planu intenziviranje saradnje sa svim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Zvezdare. Prema njegovim rečima, unapređenje zdravstvene zaštite i usluga jedan je od prioriteta GO Zvezdara, pre svega u cilju stvaranja boljih uslova za zdravstvene radnike a samim tim i za građane.


donacija zvezdara opština zvezdara covid19 kovid bolnica zdravstveni radnici lekari doktori medicinske sestre kovid ambulanta

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik