Akademija Oxford

POVERLJIVOST PODATAKA

 

PAŽLJIVO PROČITAJTE !!!


Poverljivost podataka (PP)
PP se odnosi na podatke od strane registrovanog korisnika koji se nalaze na sajtu bgautentik.com


Bgautentik.com ima kvalitetno i unikatno softversko rešenje koje je pravljeno tako da daje sigurnost kako se bitne informacije ne bi videle od strane nekog trećeg lica ukoliko korisnik našeg portala to ne želi!

Ovaj tekst možemo zameniti u svakom momentu, i odmah prilikom objavljivanja na sajtu Bgautentik.com stupa na snagu te Vas molimo da povremeno pročitate i informišete se o izmenjenim promenama.


Vaše lične informacije možemo koristiti samo u slučaju slanja obaveštenja putem emaila o novim najavama, vestima kolumnama ili automatskog odgovora vezanih sa besplatne male oglase koje naš softver šalje. Takođe zadržavamo pravo da Vaše lične podatke pokažemo organima vlasti,  kao što su MUP-u ili SUD – po njihovom nalogu ukoliko to oni od nas zahtevaju. Ne možemo biti odgovorni za eventualnu štetu ni u kom drugom slučaju ukoliko te informacije odu dalje kroz gore navedenih.


Iako Bgautentik.com ne može 100% biti siguran kao ni jedan softver na svetu, mi ne možemo garantovati za potpunu zaštitu podataka bilo koje vrste te se ovim putem ograđujemo od bilo kakve odgovornosti od štete koju je nanelo neko treće lice. Na sajtu postoje i javne informacije u vidu teksta na komentarima ili oglasima, u kome isto nismo odgovorni za Vaše postupke i postupke trećeg lica koji koristi te podatke.


Poruke od administratora sajta ne mogu se isključiti od strane krajnjeg korisnika, a takve poruke su vezane za funkcionalnost samog portala bgautentik.com.


Vašem nalogu (bilo da je u pitanju kolumna ili mali oglas) možete pristupiti pomoću Vašeg email-a i lozinke koju ne pokazujte nikome radi veće zaštite Vašeg naloga.


Ovaj tekst se odnosi samo za informacije koje Bgautentik.com prikuplja od Vas kao krajnjeg korisnika, a ne odnosi se na druge sajtove na koje možete pristupiti sa našeg sajta kroz banere, linkove, te pravila sajta i PP morate da pročitate na njihovom sajtu.


Stojimo Vam uvek na raspolaganju – Ekipa sajta Bgautentik.com


Pristupom na portal Bgautentik.com smatra se da je korisnik ovaj tekst pročitao, razumeo i u potpunosti prihvatio.