Akademija Oxford

Članovi Veća GO Zvezdara zaduženi za javno zdravlje i investicije Gordana Mišev i Aleksandar Đuričić, obišli su ambulante Doma zdravlja Zvezdara u naseljima Konjarnik, Mali Mokri Lug i Veliki Mokri Lug, gde im se pridružio i gradski odbornik Nebojša Mladenović.

Unapređenje Primarne Zdravstvene Zaštite na Zvezdari

Građani su se obraćali Opštini u više navrata sa željom da se prošire kapaciteti pomenutih ambulanti.

 U razgovoru sa zaposlenima, članovi Veća su upoznati sa potrebama ovih zdravstvenih jedinica koje se ogledaju u većem broju zdravstvenih radnika u Malom Mokrom Lugu, ali i sa problemima u ambulantama na Konjarniku i Velikom Mokrom Lugu, u kojima bi trebalo uraditi sanaciju i rekonstrukciju fasada i rešiti problem grejanja.

''Ambulanta u Malom Mokrom Lugu ispunjava najviše standarde kada je u pitanju primarna zdravstvena zaštita i najbolji je primer saradnje svih nivoa vlasti u rešavanju problema meštana. Želimo da unapredimo kvalitet zdravstvenih usluga zbog čega smo i došli da razgovaramo sa zaposlenima'' – izjavila je članica Veća GO Zvezdara Gordana Mišev i dodala da će, u skladu sa Statutom Grada i ovlašćenjima koje Opština ima, problem zdravstvenih ustanova i obrazovnih institucija biti jedan od prioriteta u ovom mandatu. „Važno je da zajedno sa građanima i institucijama izgradimo jedan partnerski odnos, jer svi imamo jedan cilj, a to je unapređenje kvaliteta života svih građana Zvezdare“, rekla je Mišev.


zvezdara opština zvezdara zdravstvena zaštita

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik