Akademija Oxford

Usled pogoršane epidemiološke situacije, zbog čega je neophodno unaprediti mere i aktivnosti na imunizaciji građana...

Poseta Orlovskom naselju na Opštini Zvezdara

Usled pogoršane epidemiološke situacije, zbog čega je neophodno unaprediti mere i aktivnosti na imunizaciji građana, članovi Veća GO Zvezdara Gordana Mišev i Miroslav Lazić i koordinator Mobilnog tima za imunizaciju Roma Siniša Marinović, obišli su Orlovsko naselje u Mirijevu.

Oni su u razgovoru sa meštanima saslušali njihove probleme i obišli objekte u kojima bi mogli da se otvore punktovi za imunizaciju. Dogovoreno je da se u narednom periodu anketiraju svi zainteresovani kako bi se obezbedio potreban broj vakcina i adekvatni tehničko-medicinski uslovi za vakcinizaciju.

“Važno je znati da ćemo obići svako naselje na Zvezdari i gde god se ukaže potreba obezbediti neophodne uslove za imunizaciju. Nismo nikog zaboravili, zato smo i ovde, da vidimo na koji način možemo da ubrzamo proces imunizacije i budemo od pomoći svim građanima, gde god da žive. Cilj je smanjiti pritisak na centralne zdravstvene ustanove i olakšati građanima imunizaciju što bliže mestu stanovanja. Želim da se zahvalim Domu zdravlja Zvezdara i svim zdravstvenim radnicima na izuzetnoj saradnji i podršci koju imamo u ostvarivanju prioritetnih ciljeva, a to je zaštita zdravlja svih građana i suzbijanje epidemije” – izjavila je Gordana Mišev, članica Veća zadužena za životnu sredinu i javno zdravlje.


zvezdara opština zvezdara orlovsko naselje

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik