Akademija Oxford

Izložba slika Dragane Savić pod nazivom „Vera, ljubav, nada, …” otvorena je u prisustvu velikog broja posetilaca u sredu, 30.9.2020. u prostorijama Udruženja „Čuvari tradicije Malog i Velikog Mokrog Luga – LUG” u Velikom Mokrom Lugu, ulica Nikole Grulovića 14. Izložba će biti otvorena do nedelje, 4.10. u periodu od 17.30 do 19 sati.

Otvorena izložba slika Dragane Savić u Velikom Mokrom Lugu - Opština Zvezdara

Izložbi su prisustvovali i slikari: Roza Bajkovska, Adam Radelić, Zoran Radelić, kao i članovi autorkine porodice, prijatelji, kolege i drugi. Događaju je, u ime GO Zvezdara, prisustvovao član opštinskog Veća Dušan Ignjatović.

Prisutne je, svojim uvodnim obraćanjem, pozdravila dugogodišnja autorkina prijateljica Suzana Grujić, a zatim su se prisutnima obratili autorka koja je govorila o značaju izložbe i predsednik Udruženja “Čuvari tradicije Malog i Velikog Mokrog Luga – LUG” Dejan Nedeljković.

Svoju inspiraciju za ovu izložbu Dragana je iznedrila iz ljubavi prema majci Ljubici koja je za života učila pravim vrednostima”- rekla je Suzana Grujić i istakla da je cilj izložbe „kulturološki podstrek ovog kraja koji ima puno potencijala i koji treba probuditi”.

Ona se zahvalila Udruženju “Zaštita tradicije Malog i Velikog Mokrog Luga – LUG” koje je pomoglo da se ova izložba realizuje, kao i svima onima koji su svojim prisustvom dali podršku Dragani Savić.

Na izložbi su predstavljene slike različitih motiva rađene tehnikom akril na platnu.


zvezdara opština zvezdara veliki mokri lug izložba slika dragana savić

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik