Akademija Oxford

Na sastanku predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića sa izvršnim direktorima JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“Vladimirom Milojevićem i Miloradom Miloševićem razgovaralo se o planiranim aktivnostima za rešavanje problema rekonstrukcije postojeće vodovodne mreže na Zvezdari i usklađivanju zahteva građana sa planom Beogradskog vodovoda za 2021. godinu.

Sastanak Rukovodstva Opštine Zvezdara i Predstavnika Beogradskog Vodovoda

Jeremić je istakao da Opština Zvezdara i sa ostalim preduzećima iz komunalnog sistema Grada ima dobru saradnju i da planski realizuje sve dogovorene radove.

Podsećamo, nedavno su završeni radovi na rekonstrukciji vodovodne i izgradnji kanalizacione mreže u ulici Veselina Čajkanovića za šta je Beogradski vodovood izdvojio više od 70 miliona dinara.

Sastanku su prisustvovali, pored predstavnika „JKP Beogradski vodovod i kanalizacija“ i  član Veća zadužen za infrastrukturne projekte Miloš Stojilković, načelnik Odeljenja za komunalne delatnosti, zaštitu životne sredine i koordinaciju investicionih projekata Nebojša Perić i Marko Mladenović , predstavnik Udruženja građana „Moje naselje“.


zvezdara opština zvezdara sastanak rukovodstvo vodovod

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik