Akademija Oxford

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić uručio je danas pakete sa sportskim rekvizitima i opremom sportskim klubovima sa Čukarice.

Sportska Oprema i Rekviziti za Čukaričke Klubove

Dodeli, u Sportskom centru Žarkovo, prisustvovali su i pomoćnik predsednika Jovica Gostojić , član Veća Slaviša Šotra i vd direktora Sportske organizacije Čukarice Zoran Malović.

Poklone opštine dobilo je 56 sportskih klubova, članova Sportskog saveza „Čukarica 2018.“ , a ova donacija biće im od značajne koristi za obavljanje svakodnevnih treninga i sportskih takmičenja. „Zadovoljstvo mi je da sam u prilici da vas pozdravim i uručim sportsku opremu koju smo obezbedili u skladu sa vašim potrebama i sportskim disciplinama kojima se bavite i verujem da će vam pomoći u svakodnevnom radu. Nadam se da će naredne godine biti povoljnijih uslova za takmičenja za koja se vi svakodnevnim treninzima pripremate, a mi smo tu da vas, kao opština, koja gaji sportske talente, podržimo“, rekao je, pozdravivši prisutne trenere i predstavnike sportskih klubova, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Pored klubova, opština je obezbedila i dodelila sportsku opremu i rekvizite i za sve osnovne i srednje škole Čukarice.

 

klubovi sportski klubovi rekviziti sportska oprema

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik