Akademija Oxford

Prva grupa čukaričkih osnovaca, koji su se prijavili za učešće na „Letnjem sportsko-obrazovnom kampu - Čukarica 2021.“ sa osmesima na licima i uzbuđenjem...

Počeo Letnji Sportsko - Obrazovni kamp - Čukarica 2021

Prva grupa čukaričkih osnovaca, koji su se prijavili za učešće na „Letnjem sportsko-obrazovnom kampu - Čukarica 2021.“ sa osmesima na licima i uzbuđenjem, okupila se na Adi Ciganliji, upoznajući  nove drugare i animatore koji će biti uz njih tokom narednih pet dana druženja.

Opština Čukaricak, već drugi put, organizuje  besplatni letnji kamp, sa željom da omogući  čukaričkim osnovcima da deo raspusta  provedu u prirodi, uz brojne kreativne, sportske i edukativne aktivnosti. Svake nedelje, po jedna grupa osnovaca od 10 do 13 godina, koji su se prethodno prijavili za učešće, boraviće u celodnevnom kampu na Adi, uz brigu tima profesionalnih animatora „Mog super raspusta“.

Jutro će, kao i danas, započeti,  upoznajući se sa veslanjem i to u Dragon boat čamcima, što većina do sada nije imala priliku da iskusi. Nestrpljenje i uzbuđenje, već po ulasku u čamce , opremanje prslucima i veslima, zamenila je radost i oduševljenje, ali uz apsolutnu pažnju i posvećenost instrukcijama iskusnih trenera veslanja.

 U kampu ih je dočekala  Mirjana Tomašević iz Kancelarije za mlade opštine Čukarica i predstavnici opštine, koji će biti deo tima ovogodišnjeg Letnjeg kampa na Adi. Pozdravivši mališane, Mirjana Tomašević je rekla da joj je drago da je opština ponovo u prilici da organizuje letnji kamp, i da se potrudila da im ove godine bude još lepše i sadržajnije, te da je sigurna da će tokom boravka deca uživati družeći se i učeći nešto novo.

Svakoga dana od 08.30 do 18.30 osnovci će imati dan ispunjen  brojnim aktivnostima, od veslanja, preko atletike, mačevanja, babl fudbala i golfa, streljaštva, preko plesa, do orjentiringa, postavljanja šatora i učenja tehnika preživljavanja u prirodi. A tokom celodnevnog boravka biće im obezbeđeni  obroci i sve što je neophodno za bezbedan boravak u prirodi.

 

čukarica 2021 letnji sportski kamp letnji obrazovni kamp

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik