Akademija Oxford

Nakon više decenija, učenici jedne od najstarijih škola u Srbiji, OŠ “Karađorđe“ u Ostružnici, dobiće fiskulturnu salu i konačno sportske aktivnosti imati u kvalitetnim uslovima.

Završni Radovi na Izgradnji Fiskulturne Sale u Ostružnici

Završne radove na izgradnji fiskluturne sale u naselju Ostružnica obišao je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, zajedno sa zamenikom predsednika Branislavom Ćelićem, članom Opštinskog veća Dejanom Janjićem, pomoćnikom gradskog sekretara za investicije Vladetom Mitrovićem i izvođačem radova.

“Gradnja sale je počela nakon što je Gradska opština Čukarica rešila imovinsko-pravne probleme i finansirala izradu projektne dokumentacije. Prošle godine su deca sa Umke dobila novu fiskulturnu salu, a u planu nam je da nove sale dobiju i učenici OŠ „Duško Radović“ u Sremčici i OŠ „Aca Milosavljević“ u Rušnju. Trudimo se da deci obezbedimo dobre uslove za bavljenje sportom, jer svi znamo koliko je važno da ona pravilno rastu i razvijaju se“, istakao je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Radove na ovom zanačajnom projektu finansira Sekretarijat za investicije grada Beograda.

Površina novoizgrađenog objekta iznosi 566 kvadratnih metara, a osim fiskulturne sale ima dva sanitarna čvora sa tuševima, prostoriju za nastavnike fizičkog sa garderobom i kupatilom, kao i prostoriju za sprave. U okviru ovih radova planirano je da se uredi i parking u školskom dvorištu.

Biće postavljena signalna instalacija sa automatskom detekcijom požara. Priključenje objekta na vodovodnu, elektro i telekomunikacionu mrežu biće izvedeno sa postojećih priključaka, ali će priključak za elektromrežu ujedno biti i rekonstruisan.

 

ostružnica završeni radovi izgradnja fiskulturne sale

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik