Akademija Oxford

Početak nove školske godine poseban je za sve đake i nastavnike, ali naročito za najmlađe koji su po prvi put u đačkim klupama.

Poklon Paketići za Đake Prvake Čukaričkih Škola

 Želeći da im, uz učiteljice, učitelje i nove drugare, dodatno ulepšaju prve školske dane, predstavnici Gradske opštine Čukarica tradicionalno prvacima čestitaju polazak u školu, dodeljujući im poklon paketiće. Ove godine pakete sa školskim priborom i edukativnim materijalom dobilo je 1804 đaka prvaka u 18 čukaričkih škola.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić posetio je danas đake prvake Osnovne škole „LJuba Nenadović“ u Žarkovu i mališanima uručio već tradicionalne poklone opštine Čukarica.

„Pred vama je, dragi đaci prvaci, najlepše, đačko doba. Želim vam da budete veseli i srećni da se sa radošću, ali i odgovornošću radujete svakom novom školskom danu. Da stičete nova znanja i nova prijateljstva, od kojih neka ostaju i za ceo život. Naš zadatak je da brinemo o vašem bezbrižnom odrastanju, zajedno sa vašim roditeljima i nastavnicima“, rekao je nasmejanim čukaričkim prvacima predsednik opštine Srđan Kolarić.

Svečano je bilo i u Osnovnoj školi „Filip Kljajić Fića“, gde je prvacima paketiće uručio zamenik predsednika Branislav Ćelić, kao i u svim čukaričkim školama koje su danas posetili predstavnici opštine Čukarica i uz čestitke, prvacima uručili poklon paketiće.

 

osnovne škole đaci prvaci poklon paketići

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik