Akademija Oxford

Zajedničkim druženjem, predstavom, uz logorsku vatru i vatromet, završen je ovogodišnji „Letnji sportsko-obrazovni kamp Čukarica 2021“...

Završen „Letnji Sportsko Obrazovni Kamp Čukarica 2021“

Zajedničkim druženjem, predstavom, uz logorsku vatru i vatromet, završen je ovogodišnji „Letnji sportsko-obrazovni kamp Čukarica 2021“, koji je Gradska opština Čukarica ovog leta organizovala na Adi Ciganliji.

Kamp je održan od 26. jula do 27. avgusta, a na celodnevnom nedeljnom druženju učestvovalo je 125-oro čukaričkih osnovaca, uzrasta od 10 do 13 godina.

Ponovno okupljanje svih polaznika sa animatorima „Mog super raspusta“ i organizatorima kampa iz Kanacelarije za mlade opštine Čukarice, proteklo je uz puno radosti, smeha, zagrljaja i poneku suzu, jer se nezaboravno druženje, za ovu godinu privelo kraju.

Radost sa mališanima podelio je i predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić koji je pozdravivši učesnike, rekao da mu srećna lica dece sve govore i da mu je drago da su i oni i roditelji prezadovoljni ovogodišnjim druženjem na Adi Ciganliji.

„Vaša nasmejana lica dovoljno govore koliko vam je bilo lepo ovog leta na kampu, koliko ste novih, zanimljivih veština naučili i što je najvažnije, koliko ste novih prijateljstava stekli. Trudićemo se da ovo bude tradicija i da se iz godine u godinu čukarički osnovci raduju i deo raspusta provode u sportskom kampu na Čukarici“.

Predsednik se ovom prilikom zahvalio deci i roditeljima, kao i animatorima „Mog super raspusta“ i svima koji su učestvovali u organizaciji i pripremi kampa.

„Bilo nam je prelepo“, puni su utisaka mališani koji su jedva čekali da se ponovo vide, “naučili smo i da veslamo, da postavljamo šator, da pričamo na grčkom, ali najviše smo se radovali novim drugarima, animatorima i svakom danu provedenom u kampu“, presrećni su čukarički osnovci.

Animatori su bili i protagonisti završne predstave koja je uz naše mitove i legende, decu povela u pravu avanturu u prirodi, uz logorsku vatru.

Na ovogodišnjem kampu, uz brojne veštine snalaženja u prirodi i sportske discipline, deca su imala priliku da uče i grčki, pa su pokazali i kako pevaju na grčkom jeziku.

Za kraj, deci je priređen vatromet, nakon kojeg su se okupili i razmenjivali pozdrave i utiske sa animatorima Markom, Milicom, Lukom, Ninom, Mirom iz Kancelarije za mlade, Zojom, Petrosom, trenerima veslanja Anom i Dušanom. 

 

čukarica 2021 završen kamp letnjo sportsko obrazovni kamp

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik