Akademija Oxford

Druga po redu grupa čukaričkih osnovaca stigla je na Adu Ciganliju u Letnji sportsko-obrazovni kamp „Čukarica 2021“

Druga Grupa Čukaričkih Osnovaca u Letnjem Sportsko - Obrazovnom Kampu „Čukarica 2021“

Letnji kamp, koji Gradska opština Čukarica organizuje po drugi put, namenjen je osnovcima sa teritorije ove opštine uzrasta od 10 do 13 godina. Tokom celodnevnog boravka u kampu, deca imaju mogućnost da se oprobaju u brojnim sportskim i edukativnim aktivnostima, svakodnevno unapređuju svoja sportska umeća, znanja i veštine, uče se odgovornosti i mnogim drugim za život važnim stvarima.

Prva aktivnost sa kojom su se ovog jutra osnovci upoznali bila je veslanje u zmajevim čamcima. Nakon prvih zaveslaja, usledio je dan ispunjen brojnim sadržajima, a do završetka kampa deca će moći da se oprobaju u mačevanju, atletici, babl fudbalu, golfu, streljaštvu, plesu, orijentiringu, postljvanju šatora, učenju tehnika preživljavanja u prirodi, a imaće priliku i da nauče osnove grčkog jezika.

Tokom kampa koji traje od ponedeljka do petka, od 8.30 do 18.30 časova, deci će pored brojnih aktivnosti biti obezbeđeni i obroci i sve što je neophodno za bezbedan boravak u prirodi.

Letnji sportsko-obrazovni kamp je već postao mesto druženja, igre, zabave i otkrivanja novih sportova i aktivnosti u prirodi. Uz stručan nadzor animatora „Mog super raspusta“, deca na kvalitetan način provode slobodno vreme, razvijajući kreativnost, snalažljivost i takmičarski duh.

 

čukarica 2021 letnji sportski kamp druga grupa čukarički osnovci letnji kamp sportski kamp obrazovni kamp

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik