Akademija Oxford

Škola engleskog za seniore Volonterskog servisa Zvezdare upisuje novu grupu polaznika za početni nivo edukacije.

Nova Grupa Polaznika u Školi Engleskog Volonterskog Servisa Zvezdare

Zbog aktuelnih epidemioloških uslova, tokom naredna dva meseca časovi će se održavati putem skajpa. Termin održavanja časova je ponedeljkom od 11 do 12,30 časova, počev od 14.decembra. Broj polaznika je neograničen, a edukaciju vode višegodišnje volonterke Servisa Jasmina i Dragana.

Volonterka Jasmina Popović Ćirić, ekonomista, prevodilac i licencirani turistički vodič, koja pored egleskog govori još pet jezika, sa mnogo znanja, veštine i dobre volje na svojim radionicama uvodi seniore u poznavanje osnova ovog jezika. Ona kroz predavanja i konverzaciju pruža podršku seniorima i podstiče njihovo druženje koje je dragoceno ne samo u vreme epidemije.

Druga volonterka „engleskinja” Dragana Stepanović, maturantkinja Filološke gimnazije, ima skoro četvorogodišnje iskustvo u radu sa seniorima na ovim radionicama u Volonterskom servisu. Razlika u godinama, od prvih časova ove tinejdžerke, nije bila prepreka da Dragana bude dobar edukator seniorima sa neophdnim autoritetom.

Seniori zainteresovani za obuku putem skajpa, kao i oni koji nisu u mogućnosti da se priključe časovima onlajn, mogu se prijaviti na broj telefona kancelarije Volonterskog servisa Zvezdare 286-4426, svakog utorka i četvrtka od 10 do 14 časova ili putem mejla: volonterski.servis@zvezdara.org.rs. Kada se budu stekli uslovi za održavanje časova u prostorijama Servisa, u grupama do 5 polaznika, prijavljeni sugrađani biće blagovremeno obavešteni telefonom.

 


volonterski servis nova grupa polaznika škola engleskog jezika

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik