Akademija Oxford

Nakon kraće letnje pauze, u prostorijama Volonterskog servisa Zvezdare, reaalizuju se nove radionice iz ciklusa „Škole slikanja za seniore“.

Radionice „Škole Slikanja za Seniore“ u Volonterskom Servisu Zvezdare

Voditelj „Škole“ i radionica je Jelena Mitrović, akademski slikar, čija platna se nalaze u mnogim privatnim i poslovnim prostorima širom Evrope i sveta.

Polaznici svakog četvrtka od 11 do 12,30 časova slikaju u tehnikama ulje na platnu, tempera i pastele motive koje sami ili izaberu u dogovoru sa radioničarkom. Pored učenja i individualnih saveta i instrukcija, slikanje u Volonterskom je dobra prilika i za druženje polaznika uz čaj i muziku.

Volonterski servis Zvezdare, organizujući niz kreativnih radionica, želi da pošalje poruku sugrađanima svih generacija da je za očuvanje našeg mentalnog zdravlja razvijanje ličnih interesovanja, hobija i veština uvek važno- a posebno u uslovima epidemije u kojima živimo poslednjih godinuipo dana.

Materijal za radionice je obezbedila Gradska opština Zvezdara, a časovi slikanja su besplatni.

Budući da ima slobodnih mesta kao i da je broj polaznika ograničen, zainteresovani sugrađani mogu da se prijave za „Školu slikanja“ na broj telefona Servisa 011/286 44 26 svakog četvrtka ili utorka od 9 do 14 časova ili putem meila (volonterski.servis@zvezdara.org.rs).

Radionice se realizuju u malim grupama i u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.


radionice volonterski servis seniori škole slikanja

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik