Akademija Oxford

U Volonterskom servisu Zvezdare je, uz pomoć volonterki Goce, Jelene i Marjane, održana još jedna kreativna radionica.

U Volonterskom Servisu Zvezdare Održana Kreativna Radionica Izrade Poklona i Suvenira

Tema radionice bila je izrada poklona i suvenira za koje su se koristili različiti materijali od drveta, stakla, papira i tekstila.

Radionicu su posetili Miroslav Lazić, Bogdan Leković, Dušan Ignjatović i Miloš Bulatović, članovi Veća Gradske opštine Zvezdara i sami se okušali u ovoj kreativnoj veštini.

Sugrađani svih generacija, od osnovaca do penzionera, imali su priliku da naprave podmetače za čaše i šolje, podsetnike za zid i bukmarkere, kao i da ukrašavaju dekupaž teknikom kutije, čaše i saksije.

Iako se većina na ovoj radionici prvi put susrela sa ovom kreativnom tehnikom, svi su se snašli i oduševljeno komentarisali da će sigurno obradovati nekog sa napravljenim poklonom.

Sve što je napravljeno na radionici, koja je za sugrađane kao i uvek bila besplatna, učesnici su poneli za uspomenu i poklone. Materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara a radionica je realizovana u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

Ovo je prva u nizu radionica koje će Volonterski servis Zvezdare organizovati u narednom periodu i namenjena je svim generacijama. Na današnjoj, namlađi učesnici su imali 10 a najstarija 72 godine. Budući da je broj učesnika ograničen, zainteresovani sugrađani za radionicu koja će biti održana naredne sednice u istom terminu (četvrtak 30.jun od 11 časova) mogu se prijaviti na broj telefona Servisa 011/286 44 26 od 9 do 14 časova.


volonterski servis kreativna radionica izrada suvenira izrada poklona

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik