Akademija Oxford

Nastavljajući tradiciju organizovanja novogodišnjih kreativnih radionica, Volonterski servis Zvezdare u utorak 15.decembra, sa početkom u 11 časova, realizuje prvu u nizu ovih radionica.

Kreativna Novogodišnja Radionica u Volonterskom Servisu Zvezdare

Uz pomoć veštih radioničarki Zorice i Jelene, zainteresovani sugrađani svih generacija, moći će da nauče da prave novogodišnje ukrase, poklone i čestitke. Na radionicama će se koristiti različiti materijali (karton, papir, salvete, šišarke, tegle i dr.) kako bi sa svećnjakom, buk markerom, magnetom, ukrasom za jelku ili dekoraciju za životni prostor napravili upotrebne predmete.

Sve što budu napravili na radionici učesnici će moći da ponesu kako bi obradovali prijatelje i članove porodice u praznničnim danima. Radionica ima za cilj da promoviše kreativnost i ativnost, ali i da podseti da su praznici vreme darivanja u koje nije nužan izdatak iz kućnog budžeta.

Radionice se organizuju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama sa ograničenim brojem učesnika (do četiri), na taj način što će istovremeno u više prostorija MZ „Zeleno brdo” biti organizovane radionice ili će one biti organizovane u različitim terminima.

Zainteresovani za učešće na kreativnim novogodišnjim radionicama mogu se prijaviti na broj telefona kancelarije Volonterskog servisa 286 44 26.

Radionice su besplatne, namenjene su građanima svih generacija a neophodan materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara.


volonterski servis kreativne radionice kreativna radionica novogodišnja radionica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik