Akademija Oxford

Volonterski servis Zvezdare u četvrtak 24.juna od 11 do 12,30 časova organizuje kretivnu radionicu izrade suvenira na temu „Pozdrav sa Zvezdare“...

Kreativna Radionica Izrade Suvenira za sve Generacije u Volonterskom Servisu

Volonterski servis Zvezdare u četvrtak 24.juna od 11 do 12,30 časova organizuje kretivnu radionicu izrade suvenira na temu „Pozdrav sa Zvezdare“ koja će biti održana u prostorijama Volonterskog servisa,  Bulevar kralja Aleksandra 395.

Radionica je prilika da zainteresovani besplatno, uz pomoć Zorice i Antonine, radioničarki Servisa, naprave poklon, suvenir ili ukras sa motivima Zvezdare i Beograda. Sve što naprave od suvenira na kreativnoj radionici, učesnici će moći da ponesu kao uspomenu.

Radionica je prilika za druženje, učenje i izradu podmetača za čaše, bukmarkere, magneta, saksija, ramova za slike, dekorisanje tegli i drugih predmeta od stakla sa motivima po izboru.

Budući da je i ova krativna radionica namenjena svim generacijama, posebno pozivamo bake i deke da dođu sa svojim unucima i da zajedno naprave poklone za svoje prijatelje i goste koji ove godine posete Beograd ili im oni odu u posetu.

Materijal je obezbedila Opština, a zainteresovani sugrađani mogu da ponesu na radionicu i predmete iz svog doma koje žele da dekorišu.

Ulaz je slobodan a zbog epidemioloških mera i ograničenog broja učesnika potrebno je da se zainteresovani sugrađani prijave za obuku svakog radnog dana od 9 do 14 časova na broj telefona 011/286 44 26.

Radionica se organizuje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama a korišćenje zaštitnih maski je obavezno.


volonterski servis kreativna radionica izrada suvenira

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik