Akademija Oxford

U Volonterskom servisu Zvezdare danas je održana još jedna u nizu kreativnih radionica na kojoj su učesnici, uz pomoć veštih volonterki ...

Održana još Jedna Kreativna Radionica u Volonterskom Servisu Zvezdare

U Volonterskom servisu Zvezdare danas je održana još jedna u nizu kreativnih radionica na kojoj su učesnici, uz pomoć veštih volonterki Gordane i Zorice, usavršavali započeto učenje dekupaž tehnike.

Sugrađani svih generacija su uz druženje i razmenjivanje ideja zajedno pravili bukmarkere, kutije za nakit, podmetače za čaše, suvenire sa „pozdravima sa Zvezdare“, koje su po završetku radionice poneli za uspomenu i poklone drugariima i dragim osobama.

Sa Zvezdare i drugih beogradskih opština, bake sa unukama i mame sa decom su otkrile svoje talente i veštine za koje su rekli da će ih usavršavati i kada radionice u Volonterskom servisu budu završene.

Do kraja jula meseca biće održane još dve radionice, četvrkom od 11 do 12.30 sati, u prostorijama Volonterskog servisa Zvezdare Bulevar kralja Aleksandra 395.Zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti na broj telefona 011/286 44 26, svakog radnog dana od 10 do 13 časova.

Radionica je besplatna, a radioničarski materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara.

I ova aktivnost u zvezdarskom Servisu, kao i sve ostale, realizovana je u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

 

volonterski servis kreativna radionica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik