Akademija Oxford

Prvi ciklus kreativnih radionica počeo u Galeriji `73 koja već nekoliko godina brine o razvoju kreativnost i kod mališana.

U Galeriji `73 Otvorena Sezona Kreativnih Radionica

Prva u nizu radionica koji se realizuju uz pomoć Društva za aktivni razvoj i GO Čukarice posvećena je upoznavanju sa glino, materijalom za vajanje. Vešte ručice mališana vredno su oblikovale predmete za domaćinstvo. To je bila prilika da steknu određena znanja o glini i njenim mogućnosti a kada je izrada predmeta u pitanju Radionice gline vodila je Tijana Vučetić, likovni pedagog.

"Radionice su lep način da se naši mališani druže, da razmenjuju ideje i razvijaju maštu. U pripremi je novi vid komunikacije gde ćemo umrežiti likovnu umetnost i muziku i preneti na crtež. Deca će na osnovu melodija oslikavati svoje crteže. Cilj novih načina povezivanja ovih sfera umetnosti ima nameru da razvijaju i i osnažuju dečju maštu. Uverena sam da će ovaj novi pristup naići na primenu u praksi jer su rezultati u svetu pokazali da su korisni za razvoj dece ", izjavila je Mirela Pudar, direktorka Galerije `73.

 

galerija 73 kreativna radionica otvorena sezona

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik