Akademija Oxford

Peta radionica u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“u Volonterskom servisu Zvezdare, bila je posvećena izradi „antikovid maski“...

Održana 5. Radionica Kreativnog Krojenja i Šivenja u Volonterskom Servisu Zvezdare

Peta  radionica u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“u Volonterskom servisu Zvezdare, bila je posvećena izradi „antikovid maski“, upoznavanju raličitih vrsta materijala i određivanju lica i naličja  ili „pad niti tkanja“ kako bi svaki iskrojeni model imao pravilan pad.

Voditeljke radionica Aleksandra Bečei, slikarka i „kreativna švalja“, i Gordana Pavlović, modelarka, pokazale su polaznicama i rad na šivaćoj mašini koji traži vreme i vežbu u kontinuitetu.

Školu kreativnog krojenja i šivenja podržala je i Kancelarija OEBS-a u Srbiji donacijom jedne portabl šivaće mašine i dva leptir stola za rad, a neophodan materijal ra rad je obezbedila Opština Zvezdara. Kao i obično, sve što se napravi tokom obuke, učesnici mogu da ponesu kao uspomenu i poklon Volonterskog servisa Zvezdare.

Servis će nastaviti sa realizacijom ovih radionica i tokom jeseni. a termin za nove radionice je petak od 11 do 13 sati.

Radionice su besplatne za sve učesnike, a zbog ograničenog broja polaznica, zainteresovane buduće polaznice mogu da se informišu i prijave na broj telefona Servisa 011/286 44 26.

Radionice se održavaju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

 

volonterski servis radionica kreativna radionica kreativno krojenje kreativno šivenje

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik