Akademija Oxford

Nastavljajući realizaciju radionica psihosocijalne podrške, posebno važnih u mesecima pandemije, namenjene starijim ali i mlađim generacijama kao i profesionalcima...

Radionica za Seniore i Mlađe Generacije o Tabu Temama Seniora na Zvezdari

Nastavljajući realizaciju radionica psihosocijalne podrške, posebno važnih u mesecima pandemije, namenjene starijim ali i mlađim generacijama kao i profesionalcima koji se bave problemima starijih, Volonterski servis Zvezdare (Bulevar kralja Aleksandra 395), u utorak 31.avgusta sa početkom u 12,00 časova organizuje interaktivnu radionicu na temu „Tabu teme u životu seniora“.

Na radionici će se otvoreno govoriti koje su sve tabu teme prisutne u svakodnevnom životu seniora kao i koji su najčeći uzroci tebu tema. Tokom interaktivnog rada, učesnici na radionici će doći do odgovora na pitanja zašto je važno da „osvetlimo“ i razgovaramo o tim temama i, posebno, kako je moguće prevazići tabu teme u seniorskim godinama.

Radionicu vodi Radmila Urošević, sociolog i socioterapeut.

Ulaz je slobodan ali je potrebno zbog ograničenog broja učesnika (12) da se zainteresovani prijave na broj telefona Servisa svakog radnog dana od 9,00 do 12,00 časova. Radionica se realizuje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

 

radionice za seniore tabu teme seniori

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik