Akademija Oxford

U Banjskoj ulici počela je sanacija kvara na kanalizacionoj mreži, koji je izazvan punjenjem kanalizacione cevi betonom.

Započeli Radovi na Sanaciji Kvara u Banjskoj Ulici na Zvezdari

Radove na otpušavanju kanalizacije, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ obišao je član Veća zadužen za infrastrukturu GO Zvezdara Miloš Stojilković.

Naime, nepažnjom investitora koji od jeseni zida kod broja 11 u ovoj ulici, beton se izlio i zapušio kanalizacionu cev zbog čega se u Banjskoj 13, 15, 17 i 19 stvorila velika septička jama tako da su ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, uz pomoć cisterni, svakodnevno ispumpavale otpadne vode.

NJihovi radnici su više puta izlazili na teren i bezuspešno pokušavali da odguše cev, posle čega je usledilo snimanje ulične kanalizacione mreže i konstatovano je da postoji defekt, kao posledica izlivanja betona iz starog kanalizacionog priključka, prilikom izvođenja građevinskih radova na izgradnji stambeno-poslovnog objekta na adresi Banjska 11. O problemu je obaveštena i nadležna inspekcija koja je tražila veštačenje, po čijem zavšetku su počeli radovi koji bi trebalo da reše višemesečni problem građana Banjske ulice.

 

započeti radovi sanacija kvara banjska ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik