Akademija Oxford

Posle podele tablet računara đacima OŠ „Pavle Savić” u Mirijevu, zamenik gradonačelnika Goran Vesić posetio je samohranu majku četvoro dece...

Tableti i Laptopovi za Četvoro Dece Samohrane Majke na Zvezdari

Posle podele tablet računara đacima OŠ „Pavle Savić” u Mirijevu, zamenik gradonačelnika Goran Vesić posetio je samohranu majku četvoro dece Mariju Purić čije dve devojčice pohađaju četvrti razred ove škole.

Đurđija i Natalija idu u IV-1 OŠ „Pavle Savić” i njima sleduju tableti koje će dobiti u školi kada i njihovi vršnjaci iz razreda, a dvadesetogodišnji Filip i dvadesetdvogodišnji Kristijan dobili su laptopove od Grada Beograda.

Marija Purić, koja radi kao vaspitačica, zahvalila je Goranu Vesiću i Gradu Beogradu što je omogućio da se njena deca digitalno obrazuju i što vodi računa o svoj deci, bez obzira na materijalno stanje. Kako je rekla, to će im puno pomoći da napreduju u obrazovanju.

Uz tablete i laptopove, zamenik gradonačelnika decu je obradovao i slatkišima.

– Reč je o porodici u kojoj dve devojčice dobijaju tablete, a njihova braća laptopove. Ovo je klasičan primer koji pokazuje koliko je važno da svako dete u Beogradu dobije tablet i ima besplatni internet, bez obzira na to da li roditelji imaju mogućnost da kupe tablet ili ne. Želimo da sva deca imaju jednaku šansu da se obrazuju i drago mi je da smo došli u situaciju da svakom detetu od trećeg do šestog razreda poklonimo tablet – rekao je Vesić, dodajući da je dogovoreno da sva deca iz njihovog razreda besplatno pogledaju jednu predstavu u Pozorištu „Puž”.

On je istakao da će u Osnovnoj školi „Pavle Savić” biti organizovana i besplatna škola sporta.

Porodicu Purić obišao je i predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić, kao i direktor OŠ „Pavle Savić” Milan Krstić.

 

tableti laptopovi četvoro dece samohrana majka

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik