Akademija Oxford

U Volonterskom servisu Zvezdare održan je četvrti po redu susret u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“

Škola Kreativnog Krojenja i Šivenja

Na današnjoj radionici polaznice su nastavile da uče i usavršavaju svoje veštine u prenošenju krojnih delova na tkaninu i krojenju. Uz stručnu podršku voditeljke programa Aleksandre, učesnice su vežbale kako da na izabranu tkaninu prenesu krojne delove i započnu proces krojenja i sečenja tkanine. Kroz interaktivnu, praktičnu nastavu učesnice su imale prilike da same isprobaju rad na mašini i ostale delove procesa korak po korak.

Školu kreativnog krojenja i šivenja podržala je i Kancelarija OEBS-a u Srbiji donacijom jedne portabl šivaće mašine i dva leptir stola za rad, a neophodan materijal za rad je obezbedila Opština Zvezdara. Kao i obično, sve što budu napravili tokom obuke, učesnici će moći da zadrže kao uspomenu i poklon Volonterskog servisa Zvezdare.

Radionice su besplatne za sve učesnike, a ukoliko bude interesovanja, obuka će biti produžena i tokom septembra sa željom da buduće „kreativne krojačice“ razviju i usavrše svoje veštine i budu što samostalnije.

Radionice se održavaju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

Termini održavanja u septembru će biti naknadno utvrđeni i objavljeni, a zainteresovani se o slobodnim mestima mogu informisati na broj telefona Volonterski servisa 011/286-4426 svakog radnog dana od 9 do 14 sati.

 

škola krojenja škola šivenja

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik