Akademija Oxford

Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd, u okviru projekta ,,Zajedno možemo viŠe„, organizuje edukativni trening-obuku za pisanje i upravljanje projektima kod domaćih i međunarodnih donatora...

Udružanje Osoba sa Invaliditetom Beograd Organizuje Obuku za Pisanje i Upravljanje Projektima

Udruženje osoba sa invaliditetom  Beograd, u  okviru  projekta ,,Zajedno  možemo  viŠe„, organizuje edukativni trening-obuku za pisanje i upravljanje projektima kod domaćih i međunarodnih donatora koja će biti održana od 28. do 30.7.2021. u Kući ljudskih prava, ulica Kneza Miloša 4.

Obuka će biti realizovana u sredu, 28.7. od 14 do 17 sati, a u četvrtak i petak, 29. i 30.7, od 10 do 17 sati.

Realizacija projekta ,,Zajedno  možemo  viŠe„ omogućena je sredstvima iz budžeta Gradske opštine Zvezdara po konkursu za sufinansiranje socio-humanitarnih programa/projekata udruženja.

Ciljevi edukacije i treninga su podizanje kapaciteta udruženja i profesionalaca za uspešniji pristup donatorskim sredstvima.Taj cilj se postiže kroz unapređenu saradnju sa lokalnom zajednicom, dobru komunikaciju sa ključnim partnerima – institucijama i donatorskim organizacijama. Zbog toga je potrebno unapređivati veštinu lobiranja i pripremu projektne dokumentacije za konkurse koji pružaju finansijsku podršku projektnim idejama.

Organizacije koje se bavi unapređenjem položaja osetljivih grupa mogu ispuniti svoju misiju ako su, između ostalog, uspešne u pronalaženju sredstava sa kojima finansiraju i sufinansiraju svoje projektne ideje, obezbeđuju održivi razvoj i značajno jačaju svoje kapacitete. To je istovremeno i šansa za mlade i kreativne članove da se aktivnije uključe i radno angažuju.

U okviru planirane edukacije iskusni stručnjaci će predstaviti projekte za konkurse međunarodnih donatorskih organizacija iz pozicije nosioca (aplikanta), partnera i tzv. Associate partnera (saradnika). Jedna celodnevna radionica biće posvećena strategiji uspešne komunikacije. a dve pisanju projekata i finansijskom izveštavanju.

 

udruženje osoba sa invaliditetom organizuje obuku obuka za pisanje projekata obuka za upravljanje projektima

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik