Akademija Oxford

Zbog interesovanja polaznica, u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“, u Volonterskom servisu Zvezdare će u petak 10.septembra...

Nove Radionice Kreativnog Krojenja i Šivenja u Volonterskom Servisu Zvezdare

Zbog interesovanja polaznica, u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“, u Volonterskom servisu Zvezdare će u petak 10.septembra od 11 do 13 časova biti održana nova radionica. Servis će nastaviti sa realizacijom ovih radionica i tokom jeseni. Zbog obaveza radioničarki, termin za nove radionice će biti petak u navedeno vreme.

Voditeljke radionica Aleksandra Bečei, slikarka i „kreativna švalja“, i Gordana Pavlović, modelarka, pokazaće u petak na 5. radionici polaznicama nekoliko šablona za izradu maski od tekstila, njihovo krojenje, pripremu kao i samo šivenje.

Školu kreativnog krojenja i šivenja podržala je i Kancelarija OEBS-a u Srbiji donacijom jedne portabl šivaće mašine i dva leptir stola za rad, a neophodan materijal ra rad je obezbedila Opština Zvezdara. Kao i obično, sve što budu napravili tokom obuke, učesnici će moći da zadrže kao uspomenu i poklon Volonterskog servisa Zvezdare.

Radionice su besplatne za sve učesnike, a zbog ograničenog broja polaznica, zainteresovane buduće polaznice mogu da se informišu na broj telefona Servisa 011/286 44 26.

Radionice se održavaju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.


volonterski servis nove radionice kreativno krojenje kreativno šivenje

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik