Akademija Oxford

Nastavljajući realizaciju kreativnih radionica u letnjim mesecima, Volonterski servis Zvezdare tokom avgusta meseca, svakog četvrtka počev od 5.avgusta...

Poziv za Upis u Školu Kreativnog Krojenja i Šivenja na Zvezdari

Nastavljajući realizaciju kreativnih radionica  u letnjim mesecima, Volonterski servis Zvezdare tokom avgusta meseca, svakog četvrtka počev od 5.avgusta, od 11 do 12,30 časova, organizuje Školu kreativnog krojenja i šivenja.

Škola je namenjena sugrađankama/ima svih generacija, a zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona kancelarije Servisa 011/286 44 26 svakog utorka i četvrtka od 9 do 14 časova do popune predviđenih mesta od 12 polaznika.

Uz pomoć kreativnih volonterki Gordane i Aleksandre, radionice će biti prilika da se polaznici upoznaju sa neophodnim alatom, materijalima i njihovim „osobinama“, pravilima krojenja, „fircanja“ i rada na mašini za šivenje. Polaznici će moći da nauče kako da od materijala koji imaju u kući (stolnjaci, čaršavi, majice, farmerke) i materijala koji je obezbedila Opština, mogu da naprave odevne  (tajlandske pantalone, suknje, šortseve, torbe) i predmete za životni prostor (ukrasne jastučiće, nadstolnjake, podloge za činije, čaše i sl.) i neizbežne- zaštitne „kovid maske“.

Sve što budu napravili, polaznici Škole kreativnog krojenja i šivenja mogu da ponesu kući kao poklon ili „mustru“ za dalji rad. Ukoliko bude interesovanja, planirani su i napredni kursevi.

Ovu aktivnost je podržala Kancelarija OEBS Misije u Srbiji na taj način što je donirala jednu portabl mašinu za šivenje.

Kurs je besplatan a radionice se organizuju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.


poziv za upis škola kreativnog krojenja škola kreativnog šivenja

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik