Akademija Oxford

Jedinica za podršku Koordinacionoj komisiji za inspekcijski nadzor Vlade Republike Srbije obaveštava da od petka,19.3.2021. godine počinje sa radom CENTAR ZA KOVID19 MERE

Obaveštenje o Početku Rada Centra za Kovid19 Mere na Zvezdari

Jedinica za podršku Koordinacionoj komisiji za inspekcijski nadzor Vlade Republike Srbije obaveštava da od petka,19.3.2021. godine počinje sa radom CENTAR ZA KOVID19 MERE koji se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs, a putem kontakt forme, zainteresovani mogu postaviti sva pitanja koja se tiču postupanja u skladu sa Naredbom o radnom vremenu za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti virus  Kovid19, a koju donosi Ministar zdravlja, gde će dobiti tačan podatak o ograničenjima koje ove mere podrazumevaju, sa aspekta delatnosti koje mogu da se obavljaju.

Na navedenoj internet adresi će, pored uvek aktuelne Naredbe, biti objavljena sva pitanja i odgovori.

Pozivamo zainteresovane da se obrate Centru za svaku nedoumicu koja se pojavi u radu privrednika ili inspekcijskih organa radi maksimalnog poštovanja i postupanja u skladu sa Naredbom Ministra zdravlja i odlukama Kriznog štaba, a sve u cilju što boljih rezultata u borbi protiv virusa Kovid19.


covid19 obaveštenje poečtak rada centra zdravstvene mere

Pročitajte slične vesti


Komentari (1)

  • Tehnologija, 31 Mart 2021, 13:11 Odgovori

    Svaka čast! Moramo se svi uozbiljiti! Ako nas ove nove tehnologije ne izvuku, ništa neće!

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik