Akademija Oxford

Inspirisani različitim delovima Beograda, gotovo da ne prođe ni jedan dan a da ne napravimo po nekoliko fotografija ovog milionskog grada koji, kao neka stara dama, raširenih ruku dočekuje posetioce iz različitih krajeva sveta.

Niko kao moj Beograd“ – foto konkurs KC „Čukarica“

Povodom Dana Beograda, Kulturni centar „Čukarica“ raspisuje foto konkurs „Niko kao moj Beograd“, koji ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Beograda.

Teme fotografija mogu da budu pejzaži, ljudi, ulice, kulturni i sportske manifestacije, kulturno-istorijski spomenici i sve ono što predstavlja Beograd u najlepšem svetlu.

Pristigle fotografije publika će moći da vidi na sajtu, fejsbuk i instagram stranici Kulturnog centra „Čukarica“, ili na izložbi koja će biti organizovana kada to epidemiološke mere dozvole.

KC “Čukarica“ zadržava pravo raspolaganja i korišćenja fotografija u promotivne svrhe.

Pravo učešća na konkursu za izbor najlepše fotografije, koji traje od 15. marta do 15. aprila, imaju sva lica koja su starija od 15 godina. Fotografije i kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), treba dostaviti elektronskim putem na adresu: marina.petrovic@kccukarica.rs.

Fotografije koje pristignu posle roka neće biti razmatrane. Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti lično ili na broj telefona: 011 2545 951.

Za autore najboljih fotografija biće obezbeđene simbolične nagrade u vidu knjiga i vaučera za pozorišne predstave.


foto konkurs

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik