Akademija Oxford

DANE BEOGRADA, od 16. do 19. aprila, Kulturni centar „Čukarica“ obeležava onlajn izložbom fotografija koje su pristigle na foto-konkursu „Niko kao moj Beograd“.

Niko kao Moj Beograd - Izložba Povodom Dana Beograda

Na izložbi će biti prikazano 237 fotografija, od 35 autora, koje su pristigle na pomenuti konkurs u periodu od 15. marta do 15. aprila. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su poslali fotografije i tako dali svoj doprinos u promociji svega onoga što Beograd čini svetskom metropolom i gradom koji nikako ne treba zaobići na svojim proputovanjima.

Ovim putem, molimo posetioce fejsbuk i instagram stranice KC „Čukarica“ da pažljivo pogledaju izložbu i daju lajk fotografijama koje im se najviše dopadaju. Fotografija koja bude imala najviše lajkova osvojiće treće mesto na konkursu, dok će o prvom i drugom mestu odlučivati stručni žiri u sledećem sastavu: Asja Nikolić, fotograf, Momir Dragićević, fotograf, predsednik Centra za foto talente i Ivana Zonjić, urednik programa KC „Čukarica“.

Nagrade će biti dodeljene na istoimenom muzičko-scenskom događaju koji će biti održan 26. aprila u 12 časova, u Kulturnom centru „Čukarica“.


izložba niko kao moj beograd dan beograda

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik