Akademija Oxford

Program “Edukacija, informisanje i savetovanje građana u oblasti sporta i rekreacije“, u organizaciji Sportskog saveza Čukarica 2018., nastavljen je tribinom za studente sa teritorije opštine Čukarica, koja je održana u amfiteatru Šumarskog fakulteta.

Efekti Redovne Fizičke Aktivnosti - Tribina za Studente Čukarica

Tema ovonedeljne tribine bila je „Efekti redovne fizičke aktivnosti“, a o tome kako fizička akrtivnost utiče na telesnu kompoziciju, rast i razvoj dece, na funcionalne i motoričke sposobnosti, kao i na psihološki status govorili su predavači dr Goran Prebeg, dr sci. med. Branka Marković, dr Aleksandar Ivanovski i moderator dr Dušan Mitić. Tribini je ispred Gradske opštine Čukarica prisustvovao Slaviša Šotra član Veća zadužen za sport.

“Zadovoljstvo mi je da vas pozdravim u ime Gradske opštine Čukarica i poželim uspešan rad na tribini posvećenoj dobrobitima redovne fizičke aktivnosti. Svesni smo da je redovno bavljenje fizičkom aktivnošću, prioritet za pravilan rast i razvoj najmlađih i da briga o telesnom zdravlju mora da bude stalna bez obzira na godine“, rekao je Slaviša Šotra i dodao da je zato i opština Čukarica posebnu pažnju posvetila sportskoj edukaciji od najranijeg uzrasta.

Tribina je održana u skladu sa preporučenim epidemiološkim merama i merama zaštite.


tribina opština čukarica čukarica šumarski fakultet redovna fizička aktivnost studenti

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik