Akademija Oxford

Povoljni vremenski uslovi omogućili su početak pripremnih radova na uređenju Ulice Rada Drainca u Žarkovu, u okviru kojih će biti saniran kolovoz i trotari u dužini od 230 metara.

Početak Radova u Ulici Rada Drainca na Čukarici

Radove je obišao član Veća Gradske opštine Čukarica Čedomir Sovtić.

“Na inicijativu Gradske opštine Čukarica, ekipe JKP „Beograd put“ otpočele su radove u Ulici Rada Drainca koji će obuhvatiti sanaciju kolovoza, popravku slivnika i šahtova, kao i sanaciju trotoara sa izgradnjom potpornog zida u jednom delu ulice. Naime, prošle godine smo rekonstruisali kolovoz i trotoare u pomenutoj saobraćajnici u dužini od 300 metara, a ove godine nastavljamo sa njenim uređenjem. Ulica će biti presvučena novim slojem asfalta u dužini od 230 metara, a vrednost ovih radova iznosi oko 5 miliona dinara”, istakao je Čedomir Sovtić.

“I pored svih izazova i problema koji nas prate tokom čitave ove godine, a koji su prouzrokovani pandemijom korona virusa, uspevamo da radimo na uređenju putne infrastrukture. Nedavno su završene ulice Rajka Ružića u Žarkovu i Siniše Stankovića na Julinom brdu, a radovi se trenutno izvode i u Ulici Vladimira Dujića u naselju Cerak”, rekao je Sovtić i najavio da se uskoro očekuje uređenje Majdanpečke i Prištinske ulice.


opština čukarica čukarica radovi u ulici rada drainca

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik