Akademija Oxford

Proteklog vikenda ekipe JKP “Beograd put” završile su prvu fazu radova na sanaciji Ulice Siniše Stankovića na Julinom brdu u dužini od 150 metara.

Uređene još dve Ulice na Čukarici

 Pomenuta saobraćajnica je bila u veoma lošem stanju, a njena sanacija će se obavljati fazno. I izgradnja odvojka Ulice Rajka Ružića privodi se kraju. Nakon više od devet decenija, žitelji ove žarkovačke ulice će po prvi put dobiti asfalt do svojih kuća.

Radove je obišao član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.

“Na inicijativu građana, a u saradnji sa JKP “Beograd put” saniran je kolovoz u Ulici Siniše Stankovića, a radovi su obuhvatili i sanaciju trotora na mestima gde je bilo potrebno i popravku i zamenu dotrajalih slivnika i šahtova. U odvojku Ulice Rajka Ružića je u toku postavljanje završnog sloja asfalta u dužini od 230 metara, te će konačno biti rešen višedecenijski problem koji je građanima ovog dela Žarkova značajno otežavao svakodnevni život usled nedostatka asfaltnog puta”, istakao je Čedomir Sovtić.

Građani nisu krili zadovoljstvo što je do njihovih kuća konačno stigao asfalt, te su izrazili zahvalnost rukovodstvu Gradske opštine Čukarica što su imali sluha za rešavanje njihovog problema.

Radovi se trenudno izvode u Ulici Vladimira Dujića u naselju Cerak, a uskoro se očekuje i početak radova na sanaciji kolovoza i trotoara u Ulici Rada Drainca u Žarkovu.


opština čukarica čukarica uređenje ulice

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik