Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić 16. juna sa saradnicima, načelnicom Uprave Gradske opštine Zemun Katarinom Zrilić i načelnikom Odeljenja za opštu upravu i javne nabavke Milanom Krstićem obišao je vrtić ''Bubamara'' u Zemun Polju gde posle više decenija nemara, kada je reč o ulaganjima u renoviranje obdaništa, teku završni radovi na kompletnoj rekonstruciji ovog objekta.

Renoviranje Vrtića ''Bubamara'' na Radost Naše Dece u Zemunu

Opština Zemun je finansirala rekonstrukciju vrtića u više faza. Prva faza radova obuhvatila je rekonstrkciju krova, sanaciju mokrih čvorova, krečenje i postavljanje parketa, a zatim će na red doći uređenje dvorišta, pristupnih staza, da bi u trećoj fazi bio kompletno renoviran i jasleni objekat.

''Ove godine smo akcenat stavili na našu decu, naše najmlađe sugrađane. Objekat će dobiti novi nameštaj i sva potrebna didaktička sredstva za normalno i zdravo odrastanje zahvaljujući projektu opremanja predškolskih ustanova koje smo obezbedili iz predpristupnih fondova EU IPA 2014. Kada se završe radovi vrtić će zasijati novim sjajem. Rekonstrukcija zemunskih vrtića dokaz je da zahvaljujući usaglašenim statutima gradskih opština sa Statutom Grada Beograda danas imamo priliku da vam ukažemo i na rezultate, jer je opštinama omogućeno da ulažu u rekonstrukciju objekata, što prethodnih godina nismo mogli'', kaže predsednik Matić uz napomenu da će u dogovoru sa  upravom Predškolske ustanove ''Dr Sima Miloševi'' biti renovirani i drugi zemunski vrtići.

U vrtiću ''Bubamara'' boravi više od 450 mališana, a za renoviranje vrtića PU ''Dr Sima Milošević'', poput vrtića ''Zvrk'', zatim ''Kamičak'', ''Čarolija'', ''Mala Sirena'', ''Roda'', ''Čvorak'' i ''Zemunski Biser'' obezbeđeno je preko 60 miliona dinara.


zemun opština zemun vrtić renoviranje vrtić bubamara naša deca

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik