Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić i sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun Marko Janković sa zemunskim volonterima 11. juna obišli su u ulicama Mušickog i Pregrevica socijalno ugrožene porodice penzionera čija su mesečna primanja manja od 30 hiljada dinara.

Akcija Podele Paketa Pomoći u Zemunu

''Gradska opština Zemun je od prvih dana borbe sa pandemijom korone uključena u podelu paketa pomoći penzionerima sa primanjem manjim od 30 hiljada dinara, osobama sa invaliditetom, roditeljima dece sa posebnim potrebama, kao i porodicama sa više dece. Danas smo posetili porodicu Perić i Pantelić i uručili im pakete sa najosnovnijim životnim potrepštinama. Trudimo se da obiđemo naše građane kojima je pomoć potrebna u svim zemunskim naseljima i to ćemo činiti dokle god je to potrebno'', rekao je predsednik Matić i podsetio da je u toku i podela bebi paketa u okviru projekta ''Zemunska beba''.

Do sada je penzionerima podeljeno preko 16 hiljada paketa pomoći, a u podeli je učestvovalo 250 volontera koji su posetili 17200 građana sa manjom penzijom od 30 hiljada dinara, a u akciji su učestvovali Grad Beograd i Gradska opština Zemun, koja je pripremila dodatnih 20 hiljada paketa pomoći.


zemun opština zemun pomoć opštine podela paketa bespovratna pomoć akcija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik