Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić je uoči Praznika Gradske opštine Zemun u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade 4. novembra svečano otvorio izložbu ''Najlepša fotografija Zemuna''.

Najlepše fotografije Zemuna

''Kažu da o ukusima ne vredi raspravljati, ali ono što je sasvim sigurno jeste da je Zemun po ukusu svih njegovih građana. To možemo da vidimo i na dvadeset najlepših fotografija koje čine ovu izložbu. U ovom prostoru će se i nadalje priređivati izložbe, ali i druge aktivnosti za koje pokazuju interesovanje građani Zemuna. U toku ove godine ovde je organizovan Sajam omladinskog preduzetništva, književne večeri, koncerti, različite radionice i predavanja za mlade i starije sugrađane. Ravnomeran razvoj Zemuna je naše trajno opredeljenje. Pored Ugrinovaca koji već imaju kulturni centar, sledeća na redu je Batajnica gde je u toku rekonstrukcija prostora za promociju stvaralaštva i kulture, a uskoro će i velika sala koja se nalazi u okviru ovog prostora sinuti novim sjajem'', rekao je predsednik Matić.


Gradska opština Zemun je raspisala konkurs za izbor ''Najlepše fotografije Zemuna''. Komisija je na osnovu prispelih fotografija od ukupno 30 autora odabrala tri najlepše. Plaketu i fotoaparat za najlepšu fotografiju dobio je Božidar Rakić. Drugo mesto i tablet pripalo je Milanu Radosavljeviću, dok je treće mesto i hard disk osvojila Andrea Dimić. Na izložbi je prezentovano 20 izabranih fotografija.


Otvaranju izložbe prisustvovali su Zoran Borjan, član Veća GO Zemun, Marko Janković, sekretar Skupštine GO Zemun, kao i mnogobrojni građani Zemuna. 


zemun opština zemun najlepša najlepša fotografija fotografija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik