Akademija Oxford

Uoči Praznika Gradske opštine Zemun u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade 3. novembra predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić svečano je otvorio izložbu ”Najlepša fotografija Zemuna”.

Nagrađeni Autori Najfotografija Zemuna

”Sve fotografije koje su prezentovane na izložbi su izvrsne. Žiri je imao težak posao da izabere tri najlepše fotografije zato što je Zemun posmatran kroz objektiv uvek raskošno lep”, rekao je Gajić.

Gradska opština Zemun je raspisala konkurs za izbor ”Najlepše fotografije Zemuna”. Komisija je na osnovu prispelih fotografija od ukupno 33 autora odabrala tri najlepše. Plaketu i fotoaparat za najlepšu fotografiju dobila je Iva Trkulja. Drugo mesto i mobilni telefon pripalo je Aleksandru Koraću, dok je treće mesto i tablet osvojio  Stefan Vujin. Autori nagrađenih fotografija dobili su monografiju o Zemunu, dok su svi učesnici dobili zahvalnice i mapu nepokretnih kulturnih dobara Zemuna.  Na izložbi je prezentovano 20 izabranih fotografija, kao i najlepša ostvarenja prošlogodišnjih učesnika.

Otvaranju izložbe prisustvovali su članovi Veća GO Zemun Ana Beočanin i Đorđe Dukić, kao i mnogobrojni građani Zemuna.

Najlepše fotografije Zemuna građani mogu da pogledaju svakog radnog dana od 8 do 15 časova u galeriji KZM, Ulica Kosovska 9.


zemun opština zemun nagrada najgotografija najbolja fotografija

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik