Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić i načelnica uprave Gradske opštine Zemun Katarina Zrilić učestvovali su 16. februara u pakovanju paketa namenjenih novorođenim Zemuncima. Reč je, naime, o projektu ''Zemunska beba'', koji organizuju Gradska opština Zemun i ''Fond male Milice Rakić iz Batajnice'' za bebe rođene u 2020. godini

Paketići za Najmlađe Zemunce

''Bebi paketi sadrže sve ono što je potrebno u prvim mesecima za zbrinjavanje novog člana porodice. Nastavljamo sa odgovornom socijalnom politikom. Ovom i sličnim akcijama želimo još aktivnije da pomognemo porodicama na putu roditeljstva. Projekat 'Zemunska beba' sve nas čini izuzetno srećnima. Angažovali smo naše timove kako bi zaista bebi paketi bili brzo upakovani,  kvalitetni, korisni i stigli do najmlađih Zemunaca'', rekao je predsednik Matić i pozvao privrednike da donacijama bebi proizvoda povećaju vrednost ovih paketa i na taj način zajedno sa Gradskom opštinom Zemun i Fondom, kao partneri na projektu, budu ''vetar u leđa'' porodicama.

U okviru odgovorne socijalne politike Gradska opština Zemun svakog 1. januara daruje novčanu poklon čestitku mamama prvih rođenih beba, dečaka i devojčice, organizuje podelu auto-sedišta roditeljima, daruje đake prvake sa rančevima i priborom za školu, nagrađuje vukovce i sve učenike koji su osvajali nagrade na republičkim takmičenjima i u duhu tradicije negovanja zemunskog obrazovanja ulaže u vrtiće, školsku infrastrukturu, parkove, igrališta, sportske trene i u sve ono što čini okvir za zdravo odrastanje naših najmlađih.


zemun opština zemun zemunska beba

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik