Akademija Oxford

Zvezdarsko pozorište „Pan teatar” se trudi da programima namenjenim najmlađima ulepša vreme tokom epidemije izazvane virusom Covid19.

Programi za decu „Pan teatra” na Zvezdari

U periodu vanrednog stanja, tokom marta, aprila i maja, glumci „Pan teatra” snimili su i preko youtube kanala emitovali serijal „Boka i Čeda čitaju basne”. Radi se o 25 epizoda u kojima devojčica Boka i njen pas Čeda pričaju svoje dogodovštine i čitaju deci basne iz kojih uvek izvuku i neku pouku. Serijal je moguće i sada gledati na youtube kanalu „Pan teatra” na koji se može ući i preko sajta:pozorišta www.panteatar.rs .

Od sredine septembra „Pan teatar” je nastavio da igra predstave sa svog redovnog repertoara tokom vikenda uz poštovanje svih preventivnih mera protiv pandemije Covid19.

U oktobru je pozorište organizovalo maskenbal sa ograničenim brojem dece, a novembar je bio mesec „dečjih kreacija”. Deca su dolazila da gledaju predstave i za svaku predstavu su imali zadatu temu na koju su donosili svoje crteže, recitovali, pevali,  pravili maske i dr. Pozorište je obezbedilo i male poklone za najkreativnije radove.

Deca i mladi, članovi dramskog studija „Pan teatra” nastavili su svoj rad (od marta do juna onlajn) i u junu su izveli svoje predstave na sceni „Pan teatra”. Tada su izvedene i dve predstave najstarijih polaznika dramskog studija koje su rađene u okviru „Zvezdarijade”-„Deca sa kolodvora zoo” i „Šta je za vas nasilje”. Od septembra dečji i omladinski studio nastavio je sa radom svakog vikenda.

Tokom oktobra i novembra „Pan teatar” je učestvovao sa svojim predstavama na humanitarnim bazarima održanim u anfiteatru SC.„Olimp-Zvezdara” za lečenje Minje i Olivera.

Za decembar je planirano izvođenje predstava sa redovnog repertoara i novogodišnjih predstava.

Više informacija o programima i aktivnostima „Pan teatra” možete naći na:
www.panteatar.rs

 


zvezdara opština zvezdara pan teatar program za decu

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik