Akademija Oxford

Sekretarijat za privredu grada Beograda objavio je 2. aprila 2021. godine javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva na teritoriji grada Beograda za tekuću godinu.

Bespovratna Finansijska Sredstva za Razvoj Preduzetništva u Beogradu

Rok za podnošenje potrebne dokumentacije je 23. april do 15 časova na pisarnici Gradske uprave Beograda ili poštom preporučenom pošiljkom.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava namenjenih za nabavku osnovnih sredstava (mašina i opreme), poboljšanje kvaliteta postojećih ili uvođenje novih proizvoda ili usluga – uz obavezu zapošljavanja jednog nezaposlenog lica sa evidencije NSZ sa punim radnim vremenom sa teritorije grada Beograda na period od minimum jedne godine iznosi milion dinara. Ukupna suma namenjena podsticanju preduzetništva je 20 miliona dinara.

Podrška preduzetništvu značiće novo zapošljavanje, afirmaciju i podršku ženskom preduzetništvu i rodnoj ravnopravnosti, unapređenje poslovnog procesa kroz uvođenje novih proizvodnih, poslovnih ili poboljšanje i modernizaciju postojećih poslovnih linija, pokretanje novih preduzetničkih aktivnosti, jačanje konkurentnosti, stimulisanje stvaranja nove dodatne vrednosti namenjene tržištu i povećanje ukupnog privrednog rasta i razvoja preduzetništva na teritoriji grada Beograda.

Javni konkurs sa detaljima ko može da se prijavi i koja je dokumentacija neophodna, kao i koji su kriterijumi za vrednovanje i rangiranje kandidata dati su na linku ispod slike gore

 


razvoj preduzetništva bespovratna finansijska sredstva

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik