Akademija Oxford

U okviru Dečije nedelje, koja se organizuje pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, Vrtić ”Brodić” u saradnji sa Gradskom opštinom Zemun, 10. oktobra u Zemunskom parku i na Zemunskom keju, organizovana je humanitarna akciju sakupljanja odeće za napuštenu decu.

Akcija Sakupimo Zimsku Odeću za Napuštenu Decu u Zemunu

Akciji su se pridružili mnogobrojni građani koji su zajedno sa decom, roditeljima, vaspitačima i trenerima učestvovali u sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Ovu akciju podržala je Gradska opština Zemun, zamenik predsednika Skupštine GO Zemun Sava Mišković i član Veća GO Zemun Zoran Borjan su organizovali da se donira određena količina odeće, koja će naći put do mališana širom Srbije.

”Ovakve akcije nas podsećaju šta znači solidarnost i da uvek možemo da podelimo sa drugima ono što više nama ne treba, jer postoje nažalost deca bez roditeljskog staranja i ona koja žive u siromaštvu, i ova pomoć za njih znači mnogo”, rekao je Borjan.

Cilj humanitarne akcije je da se sakupi zimska garderoba za napuštenu decu. Vaspitači vrtića ”Brodić” će učiti decu empatiji, solidarnosti, brizi za druge, a u skladu sa porukom ovogodišnje Dečije nedelje: ”Podeljena sreća dva puta je veća”.

Zainteresovani za učešće u ovoj humanitarnoj akciji mogu da donesu toplu garderobu za decu u Vrtić ”Brodić”, ul. Aleksandra Dubčeka 12, svakog radnog dana od 8 do 16 časova do 20. oktobra 2020. godine.


zemun opština zemun akcija sakupimo zimsku odeću napuštena deca

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik