Akademija Oxford

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, u organizaciji Udruženja građana ''Mali kuvari'' i u saradnji sa Konjičkim klubom ''Mirela'', vrtićima Predškolske ustanove ''Dr Sima Milošević'' i udruženjem građana ''Valinor'' 26. decembra mali Zemunci su dočekali ''Kočiju novogodišnjih želja''

Koćija Novogodišnjih Želja u Zemunu

Živopisna kočija sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicama vilama stigla je do Velikog trga. Mališani su napunili kočiju šarenim čestitkama sa novogodišnjim željama, a Deda Mraz je njima delio slatke pakete koje je obezbedio ''Fond mala Milica Rakić iz Batajnice''.

Član Veća Gradske opštine Zemun i predsednik UO ''Fond mala Milica Rakić iz Batajnice'' Vladimir Kostić'' sa mališanima, vaspitačima i organizatorima je podelio radost praznika sa željom da duh darivanja i dobročinstva traje tokom cele godine.
Popularna ''kuvarica Juca'', Danica Ćalić iz udruženja ''Mali kuvari'' i autorka ideje Ivana Gregović zahvalile su se na podršci Gradskoj opštini Zemun, kao i pripadnicima Policijske stanice Zemun koji su građanima delili materijale sa preventivnim porukama i savetima o ličnoj i opštoj bezbednosti.


zemun opština zemun kočija novogodišnja želja

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik