Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić je 1. januara uručio novčanu čestitku Opštine u vrednosti od po 100 hiljada dinara mamama devojčice i dečaka Dragani Milić i Danici Tasen, prvorođenim bebama u 2020. godini

Novčana Čestitka Prvorođenim Bebama u 2020 Godini u Zemunu

Predsednik Matić je tom prilikom istako da Gradska opština Zemun na ovaj način želi da podstakne rađanje, pomogne na putu roditeljstva i da aktivno učestvuje u socijalnoj politici koju sprovodi Vlada Republike Srbije.

''Opština na ovaj način želi da pomogne mladim bračnim parovima u tim prvim koracima. Zahvaljujem se zemunskim privrednicima koji su deo lokalne socijalne politike i koji nam pomažu da nastavimo da podržavamo porodice. U ovoj godini planiramo da obezbedimo bebi pakete za sve mame, za sve porodice i da i na taj način podstaknemo rađanje'', rekao je predsednik Matić i podsetio da Gradska opština Zemun ulaže u razvoj školske i sportske infrastrukture, izgradnju parkova i igrališta, daruje prvake sa rančevima i školskim priborom, nagrađuje najbolje đake, podržava kreativnost i stvaralaštvo mladih i na taj način direktno utiče na negovanje pravih vrednosti jednog društva.

Upravnik Bolnice za ginekologiju i akušerstvo dr Tomislav Stefanović zahvalio se Opštini na kontinuiranoj pomoći i naglasio da je u 2019.  godini rođeno sto više beba nego u prethodnoj i izrazio nadu da će takva biti i godina pred nama, i najavio adaptaciju porodilišta i porođajne sale.
 
Predsednik Matić se zahvalio zdravstvenim radnicima ''KBC Zemun'' i poželeo im uspešnu i srećnu Novu godinu.


zemun opština zemun provoređene bebe pomoć opštine

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik