Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić obišao je 15. juna završne radove na izgradnji i asfaltiranju puta u dužini od 300 metara koji će spajati Batajnički drum sa spletom ulica u naselju Belarice – Batajnica.

Još Jedna Asfaltirana Ulica u Batajnici u Zemunu

''Polako ostvarujemo cilj koji smo stavili pred sebe, a to je da nema ulice u Zemunu bez asfalta. Blizu 350 ulica koje smo evidentirali na teritoriji naše opštine dobiće novi izgled, jer građani Zemuna i Batajnice to svakako zaslužuju. Prateći strategiju ravnomernog razvoja Opštine i osluškujući potrebe građana, Gradska opština Zemun ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, od obnove ulica, kako u centru Zemuna, tako i u obodnim naseljima, preko radova na uređenju parkova i igrališta, do postavljanja javne rasvete. U toku su radovi na izgradnji Batajničke petlje, koja je deo obilaznice oko Beograda i svakako će građane Batajnice povezati sa drugim delovima grada. Očekuje nas i prvi priključak na nedavno završenu kanalizaciju u dužini od blizu šest kilometara, koja je urađena u saradnji sa Gradom Beogradom'', rekao je predsednik Matić, i najavio da će za koji dan svečano biti otvoren adaptirani prostor Kulturnog centra Batajnice.

Građani ovog naselja nisu krili zadovoljstvo što je Gradska opština Zemun uključena u rešavanje svih komunalnih problema ovog zemunskog naselja.


zemun opština zemun asfaltirana ulica batajnica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik