Akademija Oxford

Stanovnici Šangajske 1. deo u Batajnici uskoro će biti u prilici da koriste asfaltiranu ulicu. Ekipe JKP ”Beograd put” uklonili su stari asfalt i postavljaju novi u dužini od kilometar i sto metara.

Asfaltirana Šangajska Ulica u Zemunu

Tim povodom, radove je 8. decembra obišao predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima.
 

”Pored asfaltiranja ulica u narednom periodu naselje Šangaj očekuje rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže. Izgradnja kovid bolnice, proširenje Batajničkog druma, izgradnja intermodalnog terminala sa logističkim centrom, deo brze pruge i izgradnja pružnog prelaza samo su neke od investicija koje se realizuju u naselju Batajnica. Očekujemo izradu Plana detaljne regulacije za fabriku za prečišćavanje vode koja će se nalaziti u Batajnici. Radi se i na rešavanju jednog od gorućih problema, a to je izgradnja groblja u Batajnici. Očekujemo bolji saobraćajni protok kada se najkasnije u aprilu naredne godine pusti batajnička petlja. Sve ovo ukazuje da će u Batajnici biti zaokružena saobraćajna i komunalna infrastruktura”, kaže predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

Gradska opština Zemun će i u narednom periodu pratiti realizaciju svih projekata koje doprinose unapređenju kvaliteta života njenih građana.


zemun opština zemun asfaltirana ulica šangajska ulica

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik