Akademija Oxford

Gradska opština Zemun već dvadeset godina tradicionalno organizuje manifestaciju ''NAJLEPŠI BOŽIĆNI IZLOG''. Ove godine prijavilo se 50 takmičara koji su dekorisali izloge, prozore i vitrine u duhu Božića i Nove godine.

Dodeljene Nagrade za Najlepši Božićni Izlog 2020 u Zemunu

Predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Nenad Vranjevac pozdravio je sve prisutne i dodelio nagrade pobednicima i tom prilikom se zahvalio učesnicima i iskazao zadovoljstvo povodom saradnje Gradske opštine Zemun i građana u pogledu promovisanja pravih vrednosti.

''U projektima koje realizujemo trudimo se da što veći broj građana uključimo u savesno, odgovorno i održivo korišćenje životne sredine. Cilj i moto takmičenja je ulepšavanje prostora u kome živimo i radimo kako bi Zemun u celosti dobio svečani i lepši praznični izgled, kao i motivisanje građana da ulepšavaju prostore u kome žive i rade'', rekao je Vranjevac.

Komisija u sastavu Zorana Cvetković, Nenad Lazarević, Nevenka Jablanović, Milica Terzić i Jovana Đokanović je u kategoriji „NAJLEPŠI BOŽIĆNI IZLOG- VITRINA“ nagradila Kafe-Kafe, Kafe Dalton, Klub Radecki, Soko Štark, TOYZZZ i
City Hair.

Plakete su dobili Biokorpa, Trefolino, Walter, Lešnik i Badem, Pab ''Prvi maj'', Pab ''Biblioteka'', Cirkus pab, Knjižara Delfi, BRANKODEX i Caffe Status Bar.


zemun opština zemun dodeljivanje nagrada najlepši božićni izlog

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik