Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić 22. novembra obišao je radove na asfaltiranju ulica kompleksa naselja Vojni put kod brojeva 600, 603 i 500 od ukupno deset ulica koliko je predviđeno planom u ovom naselju i Altini.

Asfaltiranje Ulice u Naselju Vojni Put u Zemunu

''Nastavlja sa sprovođenjem politike ravnomernog razvoja svih delova opštine Zemun. Trudimo se da u Zemunu više nema neasfaltiranih ulica. Sa završetkom ovih radova blizu smo realizacije tog cilja. S obzirom na to da se sada pravi budžet za narednu godinu, opredelićemo sredstva za nasipanje i asfaltiranje ulica. Pored ovih radova završili smo nasipanje ulica u naselju Grmovac, a privode se kraju radovi na asfaltiranju trotoara u Zemun Polju, Batajnici, Altini, Ugrinovcima i u centralnim delovima naše opštine. Akcenat smo stavili i na sređivanje škola i vrtića, zelenih površina, sportskih terena, dečijih igrališta. U skladu sa politikom Vlade Republike Srbije i usklađivanjem opštinskih statuta sa Statutom Grada Beograda po prvi put smo u prilici da uredimo i unutarblokovske površine u Starom gradskom jezgru'', rekao je Matić, uz napomenu da Gradska opština Zemun neprekidno osluškuje potrebe građana, ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, kako u centru Zemuna, tako i u obodnim naseljima.

Građani koji žive u ovom naselju, u ulicama koje su asfaltirane, nisu krili zadovoljstvo što su se i oni pridružili svojim komšijama čije su ulice nedavno asfaltirane.


zemun opština zemun asfaltiranje puta vojni put

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik