Akademija Oxford

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima članom Veća Dejanom Škaljcem i glavnom i odgovornom urednicom Zemunskih novina Sonjom Jočinac obišao je 2. decembra radove na čišćenju stepeništa koje povezuje ulice Tošin Bunar i Izletnički put u dužini od oko 300 metara.

Očišćeno Stepenište kod Ulice Izletnički Put u Zemunu

Na čišćenju stepeništa od otpadaka koje su ostavili nesavesni prolaznici, orezivanju šiblja, granja i drveća angažovane su ekipe javnih komunalnih preduzeća ”Gradska čistoća” i ”Zelenilo”.

”Naša je obaveza da apelujemo na građane da odlažu smeće na mesta koja su za to namenjena.  Ekipe komunalnih preduzeća su tu da urade svoj deo posla, a na građanima je da vode računa o sredini u kojoj žive. U proteklom periodu stavili smo akcenat na održavanje komunalnog reda, tako da smo u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima u različitim zemunskim naseljima organizovali akcije uklanjanja mini deponija, čišćenja ulica, zamene dotrajalih i postavljanje novih kontejnera, a građanima su podeljene kante za odlaganje smeća i reciklažnog otpada”, rekao je predsednik Kovačević.

Gradska opština Zemun će u saradnji sa građanima u narednom periodu organizovati ekološke akcije, jer kada svi zajedno radimo na unapređenju životne sredine efekti su dugoročniji.


zemun opština zemun očišćeno stepenište izletnički put

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik