Akademija Oxford

U okviru projekta ''Zemunska beba'', koji Gradska opština Zemun sprovodi zajedno sa ''Fondom mala Milica Rakić iz Batajnice'', predsednik GO Zemun Dejan Matić uručio je u velikoj sali 68 bebi paketa roditeljima novorođenih Zemunaca.

Podela Bebi Paketa u Zemunu

PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN DELIO BEBI PAKETE

 Paketi sadrže benkice, pelene, portikle, posteljinu, flašice, kozmetiku i sve ono što je potrebno kada bebe stignu u svoj dom.

''Gradska opština Zemun vodi odgovornu politiku, a to znači da poseban akcenat stavljamo na podsticaj rađanja u Zemunu. Počev od 1. marta ove godine, pa do sada podelili smo u nekoliko akcija, uključujući i današnju 250 bebi paketa. U tome nas nije omelo ni vanredno stanje. Omogućili smo roditeljima da svoje podatke ostavljaju elektronskim putem, tako da smo bebi pakete nosili malim Zemuncima na adrese gde stanuju. Činimo za našu decu sve ono što je neophodno. Uređujemo dečija igrališta, parkove, vrtiće i škole. Insistiramo na politici ravnomernog razvoja Zemuna, a to znači da svaki naš sugrađanin u naselju u kojem živi ima sve ono što mu je potrebno. Trudimo se da na jedan sveobuhvatan način podstaknemo rađanje i pomognemo na putu roditeljstva'', rekao je Matić, i tom prilikom se zahvalio volonterima koji su učestvovali u podeli bebi paketa tokom vanrednog stanja, društveno odgovornim kompanijama koje prate ovu humanitarnu misiju i ujedno pozvao sve one koji mogu da pomognu u obezbeđivanju novih bebi paketa da se obrate Gradskoj opštini Zemun.


U toku podele bebi paketa sprovedene su sve preventivne zaštitne mere u skladu sa preporukama ponašanja, od dezinfekcije, zaštitne opreme do držanja propisane distance.


zemun opština zemun zemunska beba podela paketa podela bebi paketa

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik