Akademija Oxford

Načelnica Uprave gradske opštine Zemun Katarina Zrilić podelila je 19. juna 69 bebi paketa roditeljima, koje u okviru projekta ''Zemunska beba'' Gradska opština Zemun sprovodi zajedno sa ''Fondom mala Milica Rakić iz Batajnice''.

Podeljeno još 69 Bebi Paketa u Zemunu

''Mi smo deci i mladima podrška. Koliko god smo u mogućnosti trudimo se da rasteretimo budžet roditeljima kako bi podstakli rađanje u našoj opštini. Ovo nije jedini projekat koji sprovodimo. Već treću godinu za redom predsednik opštine u zemunskom porodilištu prvog januara uručuje vaučere majkama prvorođenih devojčice i dečaka. Za Badnji dan uručujemo Božićne paketiće. Svakom zemunskom prvaku prvog septembra darujemo ranac sa kompletnom školskom opremom. Najbolje đake posebno nagrađujemo, a pred kraj školske godine organizujemo pripremnu nastavu za polaganje male mature'', kaže Zrilić, uz napomenu da će Gradska opština Zemun i nadalje sprovoditi aktivnu politiku pružanja podrške porodicama.

Paketi sadrže benkice, pelene, portikle, posteljinu, flašice, kozmetiku i sve ono što je potrebno kada bebe stignu u svoj dom. Do sada je podeljeno oko 300 bebi paketa.

U toku podele bebi paketa sprovedene su sve preventivne mere zaštite od virusa korona u skladu sa preporukama ponašanja, od dezinfekcije, zaštitne opreme do držanja propisane distance.


zemun opština zemun podela bebi paketa

Pročitajte slične vesti


Komentari (0)

Ostavite komentar

Klikom na dugme za slanje komentara slažete se sa Uslovima korišćenja sajta BG Autentik